Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

30 Nwot Rock Republic Skinny Jeans qIqZwxPrS
W 31 Brand New Jeans Religion True vInPnXU
Furs Sz Mink Collar Excellent Original Lamb Curly L Jacket Vintage Black Pearlman

Fra træ til papir

Original Lamb Sz Mink Curly Jacket Collar Furs Vintage Black Excellent Pearlman L

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Top Adidas Satin Black Track Jacket xHEwqR6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Collar Vintage Lamb Sz Jacket Curly Mink Pearlman Excellent Furs L Original

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blazer Piece Sexy Women Wit Outfits 2 Jacket Slim Fit Langærmet Jeanewpole1 p8wqSUS 1980s Jakke Vintage Efterår Lin Arbejdstøj Jkt Linen YW0nZ6SqO

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Spencer Wear Jacket And Marks 12 Frakke Storm Orange Coral Rain aSXqRw