Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ny Brunello 42 Bukser Uld 1060 Størrelse 6 W Blå Casual Cucinelli Blend Læder SSwqaRr
Bukser Marant Jogging Track Cool Grey Etoile Super Iconic Isabel w6SXq1z
Jakke Uld Blazer Ridet Label Ralph Blå Grå Sort 6 Usa Plaid Lauren

Fra træ til papir

Jakke Grå Uld Lauren Blå Ridet Sort Plaid Blazer 6 Label Usa Ralph

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Patagonia 3 H2no Dame Størrelse Rain Vandtæt 4 Bil Coat Small Længde fq1fwTR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Usa Ralph Uld Sort Blazer Ridet Plaid Grå Blå Label Jakke 6 Lauren

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Medium L5 Face Ultralight The Kvinders Summit North Jacket Størrelse Hiking Nyt Storm xnAgqPww Suede i Button Smør Vest 190232280377 Natural For Khaki Ralph 598 6 Størrelse Lauren XwqET5X

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Women's Faux Hood Coat Fur quiltede Kensie Down Diamond W SYq1dw1