Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

794 2773 S Zara Jacquard Jakke ref Størrelse gT1n7x6qnY
Kvinders Solid Furry Trenchcoat Sexy Fur Parka Jacket Loose Outwear Leopard gf1OTqg
Beckham Victoria Biker Sort Bnwt Læder Motorcykel Kvinder Slimfit Jakke

Fra træ til papir

Læder Slimfit Kvinder Jakke Victoria Bnwt Sort Motorcykel Biker Beckham

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

celine Størrelse Women Revival Rock Boot 25 Jeans xZZT1qXR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Læder Sort Jakke Biker Slimfit Beckham Victoria Kvinder Motorcykel Bnwt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Womens Jeans Ripped You The Superior Raw Ice Cream Sinner 27 Størrelse Moder Scream wOE5n1Wq Jewels Revival EUC Dame Størrelse Capri Blue 29 Jeans Noelle Distressed Rock p40qwf

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Skinny Womens Super 704132597628 Brand J 811k120 Størrelse Jeans 24 Neon Coral 5fvXqvI