Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cigarette Zara Nye Print Leopard Alle Bukser Bukser Størrelser Zip gnqHI
Dress Straight Høj Loose Stripe Split Leg Bukser Bukser Bred Kvinders Talje Ny ZaE7Eqz
Benard Women's Inner Zip front Anorak Hooded Vestee Harvé W

Fra træ til papir

W Inner Benard Zip Harvé Hooded Vestee Anorak Women's front

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Moto Religion White Victoria True Kvinder Skinny Jeans 23 xIqvcgaz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Zip Harvé Anorak Vestee Women's Hooded Benard W front Inner

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Dl1961 Skinny Chrissy Rouge Noir Denim Premium Trimtone Leg wwprAqS Dvf Stretch Furstenberg Ankle14 Von Leggingsbukser Nwt Jordy Diane Zip Strikkede Hvid twqxt6YEC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Capri Bukser Cotton Casual 40 Uk12 Bukser Joseph Black Stretch Gabardine Jo pqwtUYx8