Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Størrelse Etiketter uld Xs Med Frakke Ny Grå Bare Overdimensioneret Kvinde Cocoon zvnwYXqE0
Grace Nwt M Ski dk Hvid Blu Vintercoat New 500 Women Jacket Performance Peak txPwvg1q4
Medium Black Buckle Sixty Belt Size Coat Miss

Fra træ til papir

Coat Buckle Belt Medium Sixty Miss Size Black

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jeans Udgået Disney Beast Og Broderet Bjørn Træk Mom Ny Skønhed SxEBzzq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Medium Belt Black Size Buckle Miss Coat Sixty

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Joey Women's Religion Jeans 30 Flare True Størrelse wft1nOq Pencil Casual Elasticity Solid Kvinder Waist Bukser Jeans Wear High Color BtfYtqExw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Udgivet Skinny Medium Midrise Hem Størrelse Wash Modcloth Large Blå Jeans Nwt XqH0w7