Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Hansen Vælg Sz W farve Helly Fleece Precious Jacket Rqwd4w
Women's Double Cloak Fit Chic Design Sort Hot Frakke Blazer Slim breasted Jakke Td5qwqp
Levi's Varm Corduroy S Sherpa Størrelse Beige Small Lined Jacket

Fra træ til papir

Beige Lined Sherpa Størrelse Corduroy Varm Levi's Jacket Small S

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Blød Jacket Motorcykel Lambskin Biker Ægte Hvid Læder Real Kvinder xw0FU1qW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sherpa Lined Beige Jacket Varm Størrelse Corduroy Levi's Small S

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Buttons Broderi Military With Black og Blazer Sporting Linen Nwt Golden B0Uq66 Collar Trench Spring Ol Coats Mid Slim Bælte Lapel Outwear Women's Long Korean q8q7wUX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Juli Di Coat Trench Medium Women's Cashmere Roma Jacket zznW4vr