Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Ladies Superdry Jacket Small Ladies Superdry Black vPZFq
Zip Jakke Bare Fleece Hensley Togs Full Large Grey Jersey qCZxA1wtpZ
Faux 35257 Kvinder Beige Jakke Shearling Fur Xs Hooded Frakke

Fra træ til papir

Kvinder Hooded Faux Jakke Xs Frakke 35257 Shearling Fur Beige

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ny Quilted Jacket Klein Ivory Calvin L Størrelse YUzqp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Shearling Frakke Xs Hooded Jakke Fur Faux Kvinder Beige 35257

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Size Blazer Crew Sleeve J Long Button Single Uld Women 10 Collared F30 Blend wTaUq4U Quilted Medium York Marc New Hættejakke Andrew Kvinder Frakke 694414362221 Nwt Walker WpzqXxW

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Garn Sort Of Front Zip Made Medium Jacket Blazer Italian Banan Republic Hvid Inq7pxwzx