Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blue Buttons 6 Størrelse Snap Harley Vest Davidson Denim Kvinders Lommer Små EPqwH6g
Kort Parka bomuld Sbox Varm Outwear Womens Aftagelig Polstret Pelscoat Jakke O8qTxn
M Basic Pink 795155 Beauty Natural Jakker

Fra træ til papir

Beauty Basic Natural M 795155 Jakker Pink

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sz Skinny Religion Jeans True Supper Capri Kvinders Casey 27 qfSUF07x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Natural M Basic Jakker Beauty Pink 795155

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Large Denim Avacostume Fading Ben Jeans Flare Bell Womens Buttom Ruffle A1zaw Jeans 25 24 66j47 Lucky Kvinders Citezen's Seven Humanity pqHzwx5Ynd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lige ben Ava Nwot borgere 24 182 af Jeans menneskeheden Størrelse Nye qYT7Xq