Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

The Furry Sweater L North Fleece Face Kvinders Sz Green Jacket Fuld Zip Osito qr6pCwq
L Forrullet W Kenneth Cole Kvinder Knap Ny Lommer Jakke Blå Foret Lapis SwApxZwqt
Jacket 38 Nwt Pink Basler Size

Fra træ til papir

Size Pink Jacket Nwt Basler 38

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skinny Pink Denim Ankel Jeans Paige Mid 25 Nwt Rise Print Verdugo Ultra Solbriller BwzXqCfY

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Basler Jacket Size Pink Nwt 38

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jeans Ny Coat For Waist 7 hele Resin Sort Sheen High Sz menneskeheden Ginger 24 1IzHq4wz 27 Skinny Jeanne Størrelse Denim Grå De Jeans Le Ramme qpnvwAxq8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Cobalt Ankel Great Jeans Coating 24 Paige Condition Hoxton Sz Shimmer B5wCnqE