Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Strikket Carrefour Anthropologie Lille Moth Sweater Jacquard Pink Button Cardigan nWBAcnrv
Classic Bomber Fuld Jacket Velvet Zip Easther Women's Langærmet qnZPxvHXgw
Jacket Barbour Uk 16 Black Quilted Polarquilt Ladies

Fra træ til papir

Jacket Polarquilt Ladies Black Barbour 16 Uk Quilted

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vinter Varm Originals Regular Bukser Adidas Polstret Insulated Women's Sports Oqw1Yp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

16 Uk Polarquilt Ladies Barbour Black Quilted Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

935 Bukser Nye 42 Brunello Størrelse 6 Casual Grey Cotton Cucinelli Blend Sw6Av7wq 085605 Man Bukser S Junya Watanabe Sort nq4ZtYwc8F

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

japanske 12 Sjælden 1960s Taylored Corduroy Pink Bukser Vtg Groovy xgE08nwz0