Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Læder Uk12 Sportables Knæ Længde Størrelse Semi Jakke Damejakke Monteret Sort Tdzw54HqT
Sort Grå Jakke Hør Linen Let Og Stripet 100 Lommer Med qPWPvnU7t
Banned Banned Apparel Harrington Jacket Apparel

Fra træ til papir

Banned Jacket Apparel Banned Apparel Harrington

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Farvestof Tie Shibori Kimono Jakke Japansk Vintage Haori Z4Bxqx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Harrington Apparel Banned Apparel Banned Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Casual Varm Kvinders Jakker Thicken Fashion Guld Down Coats Hooded Outwear Zip Fq0Aqtn7 Rem Lamb Garson Knapp Sort Læder L Blødt Vest rtrz6qw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

xs Fisher Puffer Eileen Fisher Puffer xs Jacket Eileen Jacket Eileen Fisher A77Txr