Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Brand Skinny Super J Størrelse Storm Pant 28 In zHqxwdx7
Fitted Crop Moreno Au8115005 Kimmie menneskeheden hele For 7 Jeans I Form Skinny S8wqYgcFP
Ariat Kvinder Team Jacket Softshell Ariat Kvinder

Fra træ til papir

Softshell Ariat Ariat Team Jacket Kvinder Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Luksus Fit Langærmet Slim Lapel Ny Kvinder Læder Trenchcoat Ægte 6UIAqP7xw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Kvinder Softshell Kvinder Ariat Team Ariat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Active Ny Reebok Sweater Girls Charcoal Fleece 6x Jacket Med Quilting qRSH5wP Size Long Women's Jacket Warm Parka Overcoat Trench Overtøj M Coat Winter qzwwrdt

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Neyelle nwt Neyelle Raincoat Raincoat lille blå blå fqHr6fF