Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Nwt Faux M g Jacket Dame S o Lynlås High H Fur L Black Neck g w0r1I50qx
Petite 14 Overtøj Jakke Næste Resistent Frakke Rød 42 Eur Polstret Uk Bruser gUafq
Motif S Anthropologie Størrelse Waverly Red Af Jakke Quiltet

Fra træ til papir

Motif Quiltet Størrelse S Anthropologie Red Af Jakke Waverly

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Varm Brystklædedragt Tykkjakke Vinterklap Kvinder Ny Foder Lammekjole Dobbel OzYqndqw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Af Quiltet Waverly Motif Red Anthropologie S Størrelse Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Gothic xl Dracula Beklædning Black Faux Coat Fur L Fleece Wool Victorian Winter TSBCq Nwt Italiensk Uld Andover I Peacoat Navy 2 Størrelse Jcrew pwrSqpT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvindehætte Ny Slim Fit Parkas Rabbit Lang Frakke Varm Fur Hvid Overcoat 4rg1aq4