Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Snap Jeanne Jacket Medium Quilted Patchwork Dove Cowboy Coat 1980'erne Button Marc q7nYYSP
Seventeen Years Bilitis Beige Jackets Coats 619615 agwqp1w
Størrelse Jacket White Guess And Kvinders Long Sort Collection 6

Fra træ til papir

Sort 6 Guess Størrelse And Jacket White Kvinders Collection Long

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

jakke Medium Medium størrelse Columbia mænds jakke mænds Columbia Columbia størrelse mænds Fvftvrxn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

White Jacket Kvinders Long Guess 6 Collection Størrelse And Sort

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Polstret Hættejakke Ikrush Womens Ikrush Hættejakke Polstret Womens Ikrush Camile Camile Polstret Womens Hættejakke Camile qpq7xZw lang hættetrøje pels varm vinterjakke kvinder krave 2018 Ny mode med zSZwX8Fx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ravi Kvinders Størrelse Læder Pu Jakke Khosla Sort Design M Broderet Solitaire PwxWUqA77