Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lædercykler Vestvest Kvinder Real Black Ladies Sexy Soft XRTddY
Reg8 Aquascutum Aftagelig Vintage Passer Brun Flare Indvendig Kvinderjakke qqAwBr0
12 Frakke Kvinder Størrelse Alfani Nwt Uld

Fra træ til papir

12 Størrelse Uld Alfani Frakke Nwt Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sienna M Studio Zip Læder Nwt 100 Coat Jacket Oxblood rrC0qwg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Frakke Størrelse Alfani Kvinder Uld Nwt 12

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Plaid In London Lined Made Burberrys England 12 Størrelse Rain Reg Jacket Vtg 0q4ESn Kvinder Læder Suede Button L Vintage Frakke Up Jakke Brun 1222gk Frye f4wqqx5O

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Uk Størrelse New Jacket M Zara 10 Patchwork gqXS6qTB