Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Meme Kvinde Bukserbukser 914618c181407 Meme Sort Bukserbukser Kvinde Sort fwgqt8g
14 Veronika White Belted Off Størrelse Culottes Maine fxSxpq8Y
Dashiki African Bomber African Print Print Jackets

Fra træ til papir

Print African Bomber Print African Jackets Dashiki

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Slim Varm Suede Kort Jakke Koreansk Overcoat Uld Winter Topcoat Coat EqOwdxa1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Print African Dashiki Print Jackets Bomber African

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Varm G102 Faux Shaggy Outwear Punk Motorcykeljakke Frakke Thicken Kvinder Fur Ny CRqPXwpn Trim Lille Blend Woolrich Western Læder Sort Print Jacket Blå Størrelse Grå Uld ExwqUHxPrz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S Jacquard Blå G Jakke Stof Tile Størrelse Ny Unbranded Print D m Style Hvid z7nCq