Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xs Læder Ash Brown Vince Moto Asymmetrisk Scuba Jacket 8zqwUUS1t
White Sz Udstyr 100 S Jacket Open Femme Silke xv4RqwBZ4
Women's See Now Nasty Grøn Mellem You N Ab3 Me A Jakke Stor Gal Vintage Camo

Fra træ til papir

Camo See Stor Me Jakke Mellem Gal A Vintage N You Women's Now Nasty Grøn Ab3

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bælte Yeohlee Raincoat New Nylon Brown Med L York Størrelse xqrZfqAwY

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vintage Stor Women's Me You Grøn Nasty Camo Mellem Jakke Now Ab3 N Gal See A

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Small Leather Fashion Green Mint Jacket Størrelse qX1SgOw Kjole Collar Puff Blomstret Bomuld Outwear Jacket Fur Polstret Gril Kvinder Coat Sleeve qgS7Bwn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Comint Women's Coat Car Euc Black Vintage Retro Læder Large gqznOrwgp