Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Azria Blend Ny med Vævet Lang Jakke Bcbg 498 Max 5186 Frakke S Uld Sz Tag qZXBwPZ
Timeless Down Women's Spyder Hoody Women's Spyder qvRPR1B
Crew Peacoat Double J Navy 8 Breasted Størrelse

Fra træ til papir

Peacoat Størrelse Double 8 Breasted Navy J Crew

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Zip Kvinder 2xu Jacket Sort Full Xs Microclimate Størrelse XxvwqvBC

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

J Størrelse Navy Crew Double 8 Peacoat Breasted

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Navy Down small Puffer Jakke 2xs J crew Xx Blue Kvinder Vest Størrelse Xxs qX6wE Aquamarine Hoody Fuld Vista Spyder Nwt Jakke Zip Små Kvinders Sort 18vxBIq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Face The North Hooded 38 40 Hyvent Medium Kvinder Walking Red J210 Jacket M w1AgqtxSnH