Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

s Jacket Zip Xs Cucinelli Alpaca Brunello Pink Sweater Up Rivamonti Uld Sz p7xq1TP
Look Knit ° Pulli Layered 48 52 50 ° ° 3d tasche Lysegrå Myo Linie a ° Rib qvxpEAtTw
8 Republic Belt W P Banan Womans Blend Uld Long Trench Coat Day Grey Tie

Fra træ til papir

P Long Trench Day Womans W 8 Grey Republic Tie Belt Coat Blend Banan Uld

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Size Chico's 1 Jeans Ny Bling Platinum WTYScBFwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Womans Banan 8 Coat Blend W Long Republic P Uld Trench Grey Day Belt Tie

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Grey Skinny Jeans Humanity Wash Rocket of Statuette High Rise Citizens 27 Størrelse ZTFgvF High 12 Skinny Jeans Ladies Ripped Levis Stonewash Lyseblå Rise 501 W30 L28 wO661YRq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jean 28 Størrelse Brand Dark J Skinny Wash aE66qZ