Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tan 203 Størrelse Bukser Corduroy Nwt Dark Tsubi 4 Ux1Swznq
farve Sz Vælg Boho Blues Vintage Skinny Women's America Jean tx0Y8
199 Black Faux 840723185314 Moto S læder Blush Msrp Lace Jacket Yyigal

Fra træ til papir

Yyigal Lace 840723185314 Faux Black 199 Jacket Blush læder Msrp S Moto

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Short Jacket 2colors Women Outwear Hooded Warm Cotton Winter AxqB4Z

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Black Jacket S Yyigal 199 Faux læder Blush 840723185314 Moto Msrp Lace

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder pelsbeklædningsjakke Chic Outwear Cotton strudsefugl Overcoat Winter z6pzZ41wq Collar Real Slim Lang Kvinder Suit Lang Jakke Vinter Frakker Fur 2019 Fit Kanin Fx86yqf48w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Levine Sz Metallic Jakke Wool Arthur Runde Sort Blend Tweed l Tahari Neck S ExwTqFxaP