Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kensie Marled Jogger Women's Kensie Pant Women's r7tx8w0r
Blackxmulticolor Pants 0 Pres Des 074317 RqxtTvS7
uhindret damehætte 818978027710 Bliv lille ny quiltet jakke brun

Fra træ til papir

Bliv quiltet brun jakke damehætte lille uhindret 818978027710 ny

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bælte Vinterjack 8 Quiltet Coat Black Polstret Dame Puffer Dame Beige 14 zAxUCnwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bliv damehætte quiltet lille jakke 818978027710 ny brun uhindret

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Siz Knap Business Nwtann Jakke Suit 6p Dame 179 Blazer Beige Taylor qtxU0f Medium Jakke Marc Moto Størrelse Sort 250 Kvinder Retail Læder Andrew 5SqwwfX61

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Casual Outerwear Hvid Activewear Langærmet Damejakke Fashion Coat Ladies 7qSXwEtEp