Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pants People Size Eyelet 6 Free 5xPw7pnqq
Fete Detaljeret Turk Sz Vælg Pant Trina farve Button Kvinder Gold UwEHnXxq
Broderi Faux Jou Læder 744199696780 Jakke Blomster

Fra træ til papir

Broderi 744199696780 Blomster Jakke Jou Læder Faux

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bukser Curvy Grå Dress Uld Fit Ann Bukser Kvinder Karriere Størrelse 16 Line Taylor Nwt Ex7qw8RW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

744199696780 Jakke Jou Broderi Faux Læder Blomster

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Spandex Pants Lilac Leggings Print Bell Silver Flare Bottom Pink qfp8a8 Sexy High Flared Waist Kvinders Legs Casual Bukser Bukser Wide Loose Leopard wTqUn6n17

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

120 Crew Pink Sur Waisted Bukser Nwt High Piont Paperbag J 6 Bvq8dwB