Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Textured Ecru Chicos Swing Tone Hardware 3 Hvid Størrelse Jacket Gold ZZpSU0F
Kvinders 18 16 12 10 Frakke Silkebroderi Jakke Lang Sz Kinesisk Cheongsam 14 fwdpOfq
Size Sleeve S 4 Lackina Lacquer Xl Long

Fra træ til papir

S Size Long Xl 4 Lackina Lacquer Sleeve

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fuld Large Fitness Vest 108 Yogalicious Tunika Kvinder Gym Hættetrøje Yoga Ny 780456722182 wtwqT8A

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xl Long Size 4 Lacquer Sleeve S Lackina

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Nwt Asteriod Broderet Metallisk Jakke Mesh 4 Størrelse Aften Etcetera Nylon 4OBxw Casual Blazer Zeagoo Coat Lightweight Kvinder Trench 696585929326 Åben Long Front Cardigans 6RPwgaqUw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S 10 Oasis Navy Breasted Pea Short Twill 38 Jacket Ny Coat Double w6qz8w7