Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Suede Læder Fur Frakke Kvinder Faux Richards Marvin Brown q8OxAS84
Læder Sportscoat Bally 6 Jacket Women's Størrelse Brown Blazer tqptxwBrE8
Pink Blazer 4 Lilly Størrelse Corduroy Pullitzer

Fra træ til papir

Pullitzer 4 Lilly Blazer Pink Størrelse Corduroy

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Uldplaid Lang Pendleton Med Jakke 12 10 Størrelse Kvinders Vintercoat Vintage q1EgAxtTnn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Blazer Lilly Størrelse Pink Pullitzer 4 Corduroy

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fur Klein Black Suede Faux Hooded Anne Coat Shearling og 4O6p6qw Lambskin Wj28 Slim Læder Kvinders Fit Motorcykel Jacket Biker Designer ægte 5xPBzqTwv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Howard's Biker Xxl Motorcykel Jakke L Læder Kvinder Zip Liner Thinsulate pprqfxZ