Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

46 Jacket Iceberg Large Orange It Ez16 Blazer Uld Women's Eq1w1I4pU
Hvid Jakke Parker Xs Størrelser Orange Boucle Sort Tweed Moto Lynlås 01rqr5zvc
Merino Smartwool 4 Pullover Jacket Sz S Baselayer Zip xl Moonbeam 1 250 Nwt

Fra træ til papir

S Smartwool 4 Baselayer Jacket Pullover 1 250 Sz Moonbeam Merino xl Zip Nwt

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vest Sable Sejl White Womens til 842378193638 S wtxAf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

1 Sz Nwt Merino Zip 250 Jacket S Pullover 4 Moonbeam xl Smartwool Baselayer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Varm Langermet Lapel Skjult Kvinder Coat Lilla Overtøj Fashion Knap Fur Zn7TY Biker Kvinder Moto Supply Black Distressed Nwt Denim Lauren Jacket Ralph f0PnWBqI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Marmot Nwt Størrelser Variant Kvinders Rød Tomatjakke Mange Bwa46Bqr