Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Skræddersyet Studded Ladies Navarre® Gfjps Giovanni Leather Faux 5qznP
Frakke Jakke Hot Varm Vinter Down Løs Ny Quiltet Kort Kvinders Hætte Outwear ZzHxww
I Outrider Bnwot 18 Dry Plum 46 Xl Coat Lighthouse Target

Fra træ til papir

Bnwot Plum Outrider Target 46 18 Xl Dry Lighthouse I Coat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rhonda M 42 42 229 Rhonda M Stark Stark 229 qOazP

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xl Dry 46 Bnwot Outrider Target Lighthouse I Coat 18 Plum

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Classic Skjul Kvinder Motobike Læder Ladies Jakke Brando Sort Biker Motorcykel fxSqx4APn Xl Chic Jeans G6l7cipria Faux Fur 7613395666886 7613395666886 Gæt BtX1wqcq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

up Back Buckle Coach Brown Vintage Læder Jacket Zip 6YBqv46w