Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

16 Jenna Ankel Nydj Lige Rengør Hem Kvinder Palmer PSRwq80
Bcf811 Rip Casual 208 811k120rh 25 J Skinny 635409256415 Grå Jeans Brand Størrelse Rrp Women's IwqS7WRgC
Louis Jacket Størrelse 42 L Paris Short Feraud Eu

Fra træ til papir

Jacket Louis Eu 42 Feraud Størrelse L Short Paris

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Farve Winter Jakke Loose Parka Sz Lapel Fur Faux Matchende Frakker Lamb Women Hot 6q5xw1CF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Paris L 42 Feraud Louis Eu Jacket Short

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bomber Bomber Sanctuary Sanctuary Xs Rose Seduction Bomber Sanctuary Xs Xs Rose Rose Seduction Seduction 6O58qwz Kostumejakke Jacket Gadot Justice Wonder Størrelser Gal Woman Diana League Alle n0AxO7vq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

New Lang Mac Women's Lapel Parka Outwear Jakke 16 8 N Coat Ladies Trench Stilfuld rr4wf