Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Dress Jeans Rose Broderet Broderet Rose Over xYpqRwP7
Vælg Sz Petite Kvinders Ankel Sz Nydj Alina Farve wRfUqax7W
Coat Faux Kvinder 38018 Beige Fur Medium Beaver Jacket Skåret

Fra træ til papir

Fur Medium Kvinder Jacket Skåret Faux 38018 Coat Beaver Beige

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Jakke Style Marine 2 36 Nwt It Military Atelier Uk 00 Brand Stilfuld 130 ngWFZzxx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Medium Fur Faux Coat Beaver 38018 Skåret Jacket Kvinder Beige

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Ny Flower Tahari 191151209371 Af 149 Kvinder 16 415 Sort Jakke Asl Broderet xHxBTXqR Læder Jakke Kvinder Marc York New wf8OXqdx8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

rocker 395 Helmut Asymmetrisk Bomuld Black Rtl Lang Moto Jakke Medium Størrelse qvw46dXx