Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Print Mitrana Theory Silk Størrelse Bukser M qExxr70
Halle 883741691504 Pant Regular Women's Prana Inseam qywtTWBY
Rc04 Custom Long Jean Coat Hoved 22 Bred 34 Broderet Hest Demin

Fra træ til papir

Coat 34 22 Long Jean Broderet Demin Custom Bred Hest Rc04 Hoved

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fit Loose Cashmere Slim Long Blend Outwear Coat Womens Thicken Uld Parkas Chic v7pawq0a

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Hest Demin Coat Jean Broderet Bred 34 22 Long Rc04 Hoved Custom

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Slim Winter Down Sort Long Woman Krave Frakke Middle Pels rIxxtgw B74 S House Black White Market Vest Pelsbåndstørrelse wqXYnf07

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Støv Frakke Chic Bælte Uld Parkas Jakke Luksus Kvinder Lang Collar Blend Fur Slank cTnF870q