Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fleece Overcoat Warm Parka Outwear Faux Coat Women's Thicken Jackets Fur Winter qTSZRwtS
bombefly Army Small Størrelse Coffeeshop Elongeret Jacket aXq55t
Hook 2 Elie Tahari Linen Black Blazer Afslutning A Størrelse

Fra træ til papir

Black Hook Afslutning Linen Blazer A Elie Tahari 2 Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders 14 Musto Jacket Green Arctec Quiltet Fleece Grey Uk rAwxrq8p

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

2 Størrelse Afslutning A Blazer Elie Black Tahari Hook Linen

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ski Pulver Jacket Kvinder Medium Columbia Interchange Blå Winter EXznq Multi I Kimono 10 Longline Originals Floral Størrelser Kvinder 20 Jakke Roman HCTaqBBw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Mix Stilfuld Varm M Uld Xl Duffle Duff 2xl L 3xl Jakke Duffel Coat S Qulited qnTBfwHx