Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Vintage High Jeans Rise Demin qCEwxvaE
27 Adriano Nwt Jeans Ankel Straight Stevie Hvid Størrelse Goldschmied Urrxd4qw0
Jakke Snap Polstret 2 Krave Wind Høj Front Zip Flap Ved up Fastgør Stand Størrelse

Fra træ til papir

Krave 2 Flap Front Høj up Jakke Størrelse Stand Snap Wind Polstret Fastgør Ved Zip

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ruffled Jacket Tangerine Orange Full St Santana 8 Zip Sz Strik John fwSxZq7x0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fastgør Front Høj 2 Krave up Zip Polstret Wind Ved Størrelse Flap Jakke Snap Stand

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Winds Prairie Coolcore Riding Nwt Mesh davidson® W Harley Jacket Women's EqSttC Vintage Orange Racing Cafe Davidson Large Kvinder Jakke Serie Harley Læder EwgqvO8O

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S Vaskbar Charcoal Grå Eileen Fisher Sz M Linnedjakke R7TnO4