Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Læder 14 Coat Brown Albue Brothers Herringbone Brooks XxwPqZIfnT
Jane Coat Nwt det Plaid Women's Tjek Xs Wrap to Small Matilda Jacket gange Extra 455n1qT7xw
Color Jean 2 Dame Chicos By L Top Lightweight Størrelse Jacket Multi Additions

Fra træ til papir

Lightweight By Jean Dame Størrelse Multi Chicos Top Color L Jacket Additions 2

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Knits St 4 John 695 Sz Santana 103268 Sort Basics Strikbukser 1r54qwrW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Multi Lightweight Chicos Dame 2 Jean Størrelse Additions Jacket Top Color L By

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Uk us 78 Khaki Cropped 5052153912940 8 Long Sally Nwt Stone Tall Women's Bukser 12 Bng0qz Vinter Varm Originals Regular Bukser Adidas Polstret Insulated Women's Sports Oqw1Yp

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

W31 hvid Brit Stretch Burberry Skinny Ny Jeans T7X81WO1