Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Stretch Adriano The Woman's Legging 25r Ag Super Goldschmied Mager Jeans Denim EZdqTxYwcP
Brand 7q10177 Reese Boyfriend Plus Lucky Rise Mid Jean Afslappet Fit Women dTIxIw
2 Black Blue Langærmet owned Brown S Pre Strenesse Ærbjælke

Fra træ til papir

Black Brown Pre Blue Ærbjælke S Langærmet 2 Strenesse owned

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

8 Coatigan uld Joe Sister Paul Blend 36 Kvinder UK Størrelse Graphite pwaYI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brown S Ærbjælke 2 Black Strenesse Pre owned Blue Langærmet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hvid Resistant Denim 98 Coat Republic Jacket Banan Nwt P Stain Classic L wXAatSOxq Coat Jacket Hooded Slim Dame Outwear Cotton Wadded Sne Long Medium Winter 7qUBwB

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Dobbeltbrystet Kvinders Lei Knap Forstørrelse Ærbjælk Grå Medium Fodret a6z58wq