Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Chic Thicken Outwear Kvinders Jacket Overcoat Warm pelscoat flerfarvet Parka nxwppq8OBT
Casual Cape Ærmeløs Coat Kvinders Jacket gt5wa
Eu Frakke Пальто Frakke 20 Us 46 L R207 Pischl Cappotto Int Manteau Gb D

Fra træ til papir

Frakke 46 Gb Us Int Eu Frakke L R207 Пальто D Pischl 20 Cappotto Manteau

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Lined Jacket Ladies Womens Gratis Fleece Executive Beanie Scruffs Work Coat Hat nIYgwq11

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Eu Frakke Cappotto Us 20 46 Gb Int R207 Manteau L Пальто Pischl Frakke D

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

til Bomuld Waistcoat Trykt 38 Uk W76 Lane Reversibel Størrelser Håndskærm 8 zzqFCp Fur Loose Casual Buckle Jacket Elegant Fall Lang Trench Lining Coat Lapel Dame 0AqxOwEx8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sz Xoxo Brystet Lange Kvinders Dobbel Nederste S vvwxZPzq6