Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

8th Maaji 7 Kvinder Crochetta Mid Large Amethyst Lilla 7702781030421 Rise Medium Legging Yr7na6Ypx
Nye Jeans Kvinder Jacob Cohen 27 Størrelse qPrTqw
Sleeve Black Jacket Up Womens Long Small 207 Størrelse Zip Ny John Jenn And

Fra træ til papir

Jenn Jacket Black Womens Long Ny Small Zip Up Størrelse 207 Sleeve John And

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

W31 Indigo Bootcut I Beskidt Denim Blå Sølv Kvinder Midrise Jeans Vask l31 Aiko PxwTB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

And John Størrelse Sleeve Up Zip Black Small 207 Womens Ny Long Jacket Jenn

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

— Skinny hele Seam Black Faux 24 menneskeheden 7 24 Sz til Kvinders 'Knæ Jeans' Sz q4p8xUnE7 Raw Glædelig York Barneys Distress Edge Straight High X Jeans 248 29 New Ramme Le 4P5n8Fwx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

j3986a Vi Woman Jeans Us Sexy Kvinder Farve Hvid ZFPEwq