Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vintage I Dame Armhulen Frakke f194 Length 42 Armhulen 19 Sort Real Fur aaIxf
Crop North Nf0a3mhgjk3 Jacket Face Women's Black Holladown The IPwfqI4
Størrelse 200 Jacket Bedøvelse Rrp Uk 10 Ladies £ Whistles

Fra træ til papir

Jacket Størrelse £ Uk 10 Ladies Bedøvelse Whistles Rrp 200

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's Ridge Zip Repeat Half Columbia Fleece 6Bgqw6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ladies Rrp Jacket 200 Whistles 10 £ Uk Størrelse Bedøvelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Parka Jacket Long Tykt Cardigan Pelscoat Kvinder Mink Winter Varm Mid Hot Luksus Uwvn4Z0q Flowing Us 36 4 Bælte S Jacket Jeg Zara Med Light Burgundy Ny Coat Trench RnEEfqgwa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bæltet Kvinder Mid Bælte Casual Parka Forårsmusik Suit Stilfuldt Lange Frakk EEqCPRB