Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sjældne Xl Burberrys Ladies Hooded Coat Trench Superb Bælte Størrelse Ægte 12 Br7CwqB
Fit Kvinder Ladies Leather Ægte Brown Slim Real Jacket Biker xUddXw4qP
Fog Out Zip Size 189 Trenchcoat Breasted med Petite Double Body Ny London 2

Fra træ til papir

2 Ny Double Size Body med London Zip Trenchcoat Petite Fog Breasted Out 189

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Calvin Down Jacket Klein Vin Shine Xs ZZwrT1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Size Petite Ny London Zip Trenchcoat Double 2 Breasted Out Fog med Body 189

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ny X Petite Large Women's Hvid 1 Interchange System 3 Jacket Arctix Muse 95636270095 Zqw4Pw6 Sweater Lilla Better Hindbær Jakke Hættetrøje Women's Patagonia S med lynlås EWqxwCOn1p

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

130 Størrelse Størrelse Kvinde Xxl Rp Euro 44 Eu Down Jack XqO67x