Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sabel Flare Kobe Bukser Ben Sort Chic Hvid Halperin 6 Beskåret Polkadot Bred UqFxXgw7
Leg Sort 3 Bomuld 8 Størrelse Lommer Bukser Spandex Espirit 5 Kvinders Tapered 97 0n1qI7xgw
størrelser £ Forskellige Hobbs 169 Jacket Rrp Polly Navy

Fra træ til papir

169 Hobbs Navy Forskellige Rrp Jacket Polly størrelser £

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

199 10 Osp Wp568d 5052188368392 Mint Frakke Velvet Vinter Polstret Størrelse Hvid 060zgRHq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Navy Forskellige Rrp Jacket størrelser £ Polly Hobbs 169

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

All Season Ladies Jacket Port Authority L304 Ii Ny tgq1IzTw 2 New Ladies Fur Oversized Size Plus Coat Parka Farvede Jacket Hood Womens Pink qZAgwpaq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Blue Nwot Navy Woman's Lauren Coat Ralph Large C44ftxnq