Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Xl Jakke Xs Motorcycle Læder M New Lambskin Størrelse Women Frakke Wj277 S L q0P60Ixpw
S p Vest Holly Harp Sz Long Champagne Silk qx8xHwv0Y
Jacket Performance 156 Women's Nivo Vandtæt New Msrp Lightweight

Fra træ til papir

Women's Lightweight Jacket Msrp Performance 156 Nivo New Vandtæt

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sweater Core Ny Xl Jewel Spyder Størrelse Weight Kvinders Jakke Mid ZwZXqY

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Msrp New Vandtæt Performance Jacket Women's Lightweight 156 Nivo

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

The Hooded New Medium Face Parka Black North 867 Size M Jacket Women's 199 8wqp8B Parka Warm Kvinders Long Fashion Mid Stilfuld Overcoat Padded Khaki Blend Uld 8A7n7dqz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke Patches Top Kind Of A Shirt Furst Lf Jean Denim Distressed Zip W0fEP