Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vinter Thicken Kvinder Jakke Knee Slim Parka Warm Frakke Bomuld Lang Koreansk Down awCqwd
Sommer broderet Jakke Chic økologisk bomuld tahiti Håndmalet 0fqwEtxq
Langærmet Jakke Uk La Bnwt 14 Weyburn Redoute Anne Pink

Fra træ til papir

14 Jakke Pink Weyburn Bnwt Anne La Redoute Uk Langærmet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

benbukser Crop Loft 2 Lige Størrelse Ann Taylor Nwt tXaqvww

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Langærmet Bnwt 14 Pink Jakke Redoute Weyburn Uk La Anne

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blue Pants Skinny 16 Night Madonna Dark Liverpool Stitch Fix Legging Solid Nwt CqAwnX7Zx Gratis Lined Nice Lamb Læderbukser Black Womens fragt Skin Very 2 Caslon Sz rBw1zrqP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

8330 Womens Pebble Bukser Exofficio farve Vælg 20212538 Sz dk Ometti OqHOI5x