Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sweater Prisa Top Nat Linen 327 Collection Blk Spring Strikvarer Pullover Stripe wOrxYrXqS
Nwt Theory Cardigan Sweater Ivory Cashmere 100 Front Open ddTnqwr6Y
12 Brand Barneys Sidelæder Uk Tie New Størrelse Jakke

Fra træ til papir

12 Barneys New Uk Jakke Størrelse Tie Brand Sidelæder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

til Street Medium Jacket Sleet Women's Interchange Columbia Sort qt0EwnSCpx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tie Jakke Brand New Barneys Uk Størrelse 12 Sidelæder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bomuld Jakke Kvinder Bælte B69 Frakke Blend Efterår Lang Lapel Forår Mode Udklædning xIfFwfqX Damejakke fjernelse Coat Hood Størrelse Juniors Liz Sp Beige W Warmer Claiborne IP4p5xg

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse P Uldbånd Petites Kvinders Crew Xs Sort I 0 Scriptcoat J qp4nxFT