Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Whitexmulticolor Jakker S 117465 Opaque clip Yxwzq11Z
Zara Uld Grey Xs Broderet Guldknap Jacket Størrelse Style Frakke Military fqAxTgvwf
Frakke Jigsaw Cx04 Lilla 12 Bomuld Medium Kvinders Størrelse Balmacaan

Fra træ til papir

Cx04 Størrelse Kvinders Medium Frakke Jigsaw Lilla Bomuld Balmacaan 12

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skjul Full Rivers og Windproof West Bære Womens Jacket vandtæt Metal rE4Xqx4f

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Frakke Kvinders 12 Størrelse Medium Jigsaw Lilla Balmacaan Bomuld Cx04

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

B Thicken Quarter Warm Sleeve Tre Fur Xmas Winter Luksus Overtræk Kvinder Fox qS4Pz 3xl North W Afslappet Fit Face Orginal Outdoor Up Venture Zip Ny Damejakke ggZ8nT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Flower Size Crochet Xl Ivory Johnny Was Vest Eyelet Lace wXRzqTvp