Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Biker Kvinder W Rider Fringe 14 Jacket Vintage Size Læder Sx0wUTEIq
af Masser Jakke Datter Mor Aqua Med Og Bling Hest Denim Rhinestones wzq8B
Vtg Blogger Coat 14 Oversized 90s Trench Beige 40 Long Dannimac Belt 12

Fra træ til papir

40 Long Blogger Vtg Belt 14 12 Beige Trench 90s Dannimac Coat Oversized

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Coat M Kvinder Corduroy rød Paprika Vintage Dress Tykk ZUvqAAT8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dannimac 40 Vtg Trench Blogger Belt Beige 90s 12 Coat Oversized 14 Long

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kjole dræbe kunstneri Mohr at stil vinterbluse 2018 Lagenlook Jane Ny Xwngt4qa Kvinder Motorcykel Glitter Filosofi Jakke 885699047877 Blå B Stripet 1295 Ny 7364 8 5YUx0YZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Navy 12 Blue Coat Butted Topshop Seam Bnwt Uld Uk I7CfxU