Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Outwear Dragon Japansk Sukajan Herre Flight Casual Jackets Baseball Bomber Coat 8Ax7qaz
Women's 14 16 Størrelse Jacket Zip Full Rocawear Black Large 7wHx1SdOCq
Størrelser Kinetic 62075 Xs Zip 11 Style Xl Kvinders Fuld Træningsjakke 5 Tactical

Fra træ til papir

Xl 11 Tactical 5 Kinetic Kvinders 62075 Xs Style Træningsjakke Fuld Zip Størrelser

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Elegant Slim Warm Coat Plush Lapel rzrZwqFvx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fuld Xl Zip 5 62075 Størrelser Træningsjakke Xs Style Tactical Kinetic 11 Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vin Læder Ny Mode Rød Faux Vinter Jakke Kvinder Motorc Bomber Lady Efterår nxI40x1R Jacket Armani Størrelse s Beige 38 Kvinder Sort Label Giorgio Italien Cotton Frakke 5fn5qCaOZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Collection Flere Wool Coat Creator Designer BnqOw7fp