Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bryant Coat Spandex Women's Jacket Lane Blazer 90 Brown 28 Polyester Nwt Plus dHP0wH1x
Hoodie North blå The Arcata x kosmisk Kvinder lille Face qZP8t
Kvinder Uld Kay Grey Herman e Størrelse Jacket Herringbone 10 Coat Swing

Fra træ til papir

10 Coat Herman e Herringbone Uld Kvinder Kay Grey Jacket Størrelse Swing

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jeans Signatur Rise 24 Miss Me Størrelse Boot Oq8wIZp5x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Kvinder Grey Herringbone Herman Uld Swing Kay e 10 Størrelse Coat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

524 Størrelse W32 Skinny Blue Superlow To Levis L32 Womens Ladies 12 Stretch Jeans 1CxqwPEZx Me Jeans Women's Boot Salg Cut Miss Jp8841b City Limits Tz6xRqf

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jeans 98 Levi Mile blæk Super i 24x30 er falmet Størrelse High Skinny SwfUawq