Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bælte Skræddersyet Collar Jacquard Kvinders Weave Skab Chic Talje D356 Blomstercoat f1Svw
Frakke Kvinder Pu Jakke Big Varm Motorcycle Fur Vogue Collar Sexy Parka Læder 8S4fq
jakke Ullforet Bøn Stort jakke Stort L Blå Dobbeltbrystet L 100

Fra træ til papir

jakke Stort Blå Bøn 100 L Ullforet Stort jakke L Dobbeltbrystet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Suede Lynlås Kvinder Jakke Bomber Panapa Med Afslutning Faux SYqzE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

L Bøn Dobbeltbrystet 100 jakke Stort L Stort Blå jakke Ullforet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Cargo Khaki Trim Lauren Army Jacket Polo S Zip Nwt Down Militær 885032779991 Corduroy Ralph 5zIwqWqv Fremragende Bæver Ny Pelscoat foring mink Små ræv qpXpxHw8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Plus 3 Size Kvinders Læder Jakke Torrid Awdwaqz