Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

6 Boot Brodered Stretch Udsmykket cut ~ Denim Brightly Perle Dg2 Jeans pwHqU4
Suki Boot Jeans Sølv Tykk 27x31 Stitch Ny Classic Jean TOn1q
Real Warm Coat Outwear Jacket Kom Fur Dame Rabbit Populære 100

Fra træ til papir

Real Jacket Rabbit 100 Outwear Dame Warm Populære Coat Kom Fur

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ladies M H Vintercoat Guld Metallic 4OwXx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Real Jacket Populære Warm Outwear Rabbit 100 Coat Dame Kom Fur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Anthropologie Ny Størrelse S Grøn Nwt Duster Midori FxrwO6Fq7 Side Lædervest Cp Laces Med Kvinder 744309712980 Lv221 EgqOn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Loose Quarter Three Outwear Lady Sleeve Fashion Kvinder Autumn Jacket Kort Style CZSUq