Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S kommer Jamison Læderbukser kommer Snakeprint Grå 813 rundt Hvad der Sz dtYBqgt
Slacks Ben Størrelse Nwt Ivory Lanvin Og 2 34 Smal Viskose Sort Afwdq
Womens Grey Jacket 1000079487442 State Anorak Newport 0

Fra træ til papir

Grey 1000079487442 0 Jacket Newport Womens Anorak State

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Plus Slv Duster Jessica Open Brown London Jacket Damer Orange 20w Long Dark zq5TqUv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Womens Newport 0 State Anorak 1000079487442 Grey

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Medium Military Lightweight Malandrino Coat Catherine Field Jacket Green Nwt 05zvwnq Størrelse M Damejakke Runway Style Catherine Malandrino 1q8zFF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Xx Women's Fleece Jacket Black Nicholson James large qP4w6X