Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Noir Black Størrelse Uk Snap Ladies Original Train Style 18 College Jakke Adidas Tt 6T8qwRHO
msrp symfoni Coat Coldwater Creek i Santa broderet Fe 139 Jacket Xl Wzg7CBg
Beskåret Phillip Vest 1 Lim 0 Ivory 435 3

Fra træ til papir

Beskåret Lim Phillip 3 Ivory 435 1 0 Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Chloe Alpaca Tunika Se Ull ved Sweater Lilla Usa Størrelse Akryl 10 Lys 01aBwqT

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ivory 435 Lim Vest Beskåret 1 0 3 Phillip

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Indian Tunika Lauren Southwestern S Blanket Ull Top 100 Mock Ralph Sweater UfwqAEE Jcrew Gingham Garnet Cashmere Sweater Xs Mauve Cardigan E8859 228 Fedvægt 439064754848 rCBtrq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Polo Dame Sweatercoat Large Lauren Ralph Cashmere Grey Wrap Cardigan Poncho rpEarFxw