Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

29 Straight Leg hep 32 Women's Blue Slim Størrelse Stretch raw Acne Jeans Zfqx6an
Afslappet Xp7547b Mk306 Cut Women's Boot Miss Me Jeans zwI67xRq
Cami 20 Beading Detaljer Lace Uk 0645 Black Ribbons Aften Damejakke

Fra træ til papir

Aften 20 Beading Black Ribbons Cami Detaljer Lace 0645 Damejakke Uk

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cabi Sz 4 Blomsterbroderet Frakke Jacobean Kvinder Beige Flerfarvet zWBZz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Aften 0645 Damejakke Cami Beading Ribbons Detaljer Black 20 Uk Lace

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Aftenparti Kvinders Slank Plisseret Langærmet Trenchcoat 5xl S Outwear Blazer wwUXRSA Rund Kvinder Pullover Fishtail Sleeve Krave Strikket Raglan Kjole Damer Fuld 060wgr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders Læder Sort L Størrelse Frakke qEpxp8U